OVER ONS

Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in de logistieke sector. Onze ervaring start in 1938 in Franeker, waar aanvankelijk werd begonnen met melkritten en later is daar steen-, beton-, bouwmaterialen en aardappelvervoer bijgekomen. In 1974 is dit verder gegaan in Sneek, met het vervoer van bouwmaterialen voor de Prinses Margriettunnel. Nu drie generaties later zijn wij gevestigd in Rotterdam en Sneek, gespecialiseerd in tank-, container- en palletvervoer.

Frankena Logistics is en no-nonsense-organisatie met een Rotterdamse mentaliteit. Wij hechten waarde aan het nakomen van onze afspraken en tijdige leveringen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken enkel met nieuw materiaal, ons personeel is gemotiveerd en wij denken graag mee met onze partners(ook na levering).

Wij zijn voortdurend bezig met verbeteringen op alle niveaus binnen onze organisatie om onze bedrijfsvoering continu te perfectioneren.

Onze chauffeurs zijn altijd gedreven, representatief en zij weten dat zij ons visitekaartje zijn. Daarnaast ontvangen onze chauffeurs regelmatig trainingen en worden zij ondersteund door onze backoffice en klantenservice, zodat zij er nooit alleen voor staan. Door deze nauwe samenwerking weten wij te allen tijde waar de zending zich bevindt en wij kunnen altijd last-minute aanpassingen doorvoeren.